köksluckor Ikea Stockholm

Köksluckor Ikea Stockholm

På jakt efter köksluckor Ikea Stockholm ?

Det är något vi på Järfällakök  vi kan och har arbetat med i många år är det just köksluckor Ikea Stockholm.

Järfälla Kök är ett familjeföretag i andra generation med över 40 år i branschen.

Varje beställning hos oss är unik och tillverkas specifikt för varje kund. Vi har vår egen produktion som är belägen i Kungsängen norr om Stockholm. Vi är 13 stycken medarbetare som hjälper dig från beställning till leverans. Vi kan göra köksluckor Ikea Stockholm till i stort sett alla typer av stommar.’

Besök vårt showroom i Bromma virtuellt här!

Funderar ni på att bygga ett nytt kök och vill sätta en personlig prägel? Köp skåpstommar och lådor från IKEA så skräddarsyr vi resten!
Vi tillverkar och lackerar i valfri kulör från NCS-skalans originalfärger.
Ni kan få ert kök i allt från klassisk sekelskiftesstil, 50-tals funkis till moderna släta luckor med infästa handtag.

Snygga nya köksluckor Ikea Stockholm

Vill ni ha nya köksluckor Ikea Stockholm men med en egen kulör eller infästa handtag? Då kan det vara en ide att låta oss på Järfälla kök hjälpa er att fräscha upp ert kök.

Kontakta oss för en offert för köksluckor Ikea Stockholm!

Hur går allt till?

Det är ganska enkelt se här hur ni ska göra när ni vill ha en offert. Vårt mål är att återkomma så snart som möjligt med en första offert.

Om offerten ser intressant ut kan ni godkänna den för att reservera en plats i produktionen. Därefter kontaktar vi dig för att boka in ett mätningstillfälle innan produktion. Efter uppmätningen uppdateras offerten med eventuella ändringar och tillägg. Om stommarna är från Ikea behövs ingen uppmätning utan vi bokar istället in ett möte i vårt showroom.

Så tveka inte utan kontakta oss redan idag när ni söker köksluckor Ikea Stockholm

Vår trevliga medarbetar  kommer att ta väl hand om er och se till att ni får exakt det ni vill ha. Och vi har många olika alternativ och typer belägg och kulörer till era köksluckor Ikea Stockholm.

Varmt välkomna till oss på Järfälla kök!

AKTUELLT

Besök vårt showroom i Bromma virtuellt här! 

OM OSS

Järfälla Kök är ett familjeföretag i andra generation med över 40 år i branschen. Varje beställning hos oss är unik och tillverkas specifikt för varje kund. Vi har vår egen produktion som är belägen i Kungsängen norr om Stockholm. Vi är 13 stycken medarbetare som hjälper dig från beställning till leverans.