måttanpassade köksluckor

Måttanpassade köksluckor

Hej vi på Järfälla kök tillverka måttanpassade köksluckor på beställning

Hittar ni inte några  köksluckor som passar eller som ni tänkt er till ert kök kan det var en bra ide att ta kontakt med oss.

Vi följer alltid alla miljö rekommendation och återvinner så mycket vi kan för att göra en så lite inverkan på miljön som möjligt och har avtal med en Sveriges ledande återvinnigs förtag.

Så tveka inte utan kontakta oss redan idag när ni söker måttanpassade köksluckor

Kolla på den här sidan hur det går till att få en offert.

Järfälla kök tillverkar måttanpassade köksluckor direkt själva utan mellanhänder!

Det gör att vi kan pressa priserna och stort sett göra vilka designer som helst.

Hittar ni inte exakt det ni vill ha på IKEA ? vi  kan skapa Snygga Köksluckor till alla olika typer av stommar och  många  olika utförande och kulörer.

Oavsett om ni vill ha retro eller modernt .

vi på Järfällakök har arbetat med kök skapat måttanpassade köksluckor  i över 40 år och är inne på andra generationen i vårt  familjeföretag.

Köp måttanpassade köksluckor av oss

Vi vet att ni kommer var nöjda när ni köper måttanpassade köksluckor av oss på Järfälla kök.

Så oavsett om ni vill ha ett kök går i en stilren, modern design eller en traditionell och lantlig prägel, så kommer vi se till att ni blir nöjda med våra måttanpassade köksluckor.

Vi tillverkar alla luckor själva och målar dom med den färger av högsta kvalitet för en lång och fin hållbarhet.

Vår trevliga medarbetar  kommer att ta väl hand om er och se till att ni får exakt det ni vill ha. Och vi har många olika alternativ och typer belägg och kulörer till era måttanpassade köksluckor

Varmt välkomna till oss på Järfälla kök

AKTUELLT

Besök vårt showroom i Bromma virtuellt här! 

OM OSS

Järfälla Kök är ett familjeföretag i andra generation med över 40 år i branschen. Varje beställning hos oss är unik och tillverkas specifikt för varje kund. Vi har vår egen produktion som är belägen i Kungsängen norr om Stockholm. Vi är 13 stycken medarbetare som hjälper dig från beställning till leverans.