NYA STOMMAR
Vi rekommenderar stommar från IKEA.

Steg 1 – begär offert:

Vi behöver se en ritning som PDF för köket, både ovan- och framifrån, där antalet fronter visas. Kan önskat utseende inte ritas i Ikeas ritprogram, komplettera med en beskrivning. Enbart listor med mått utan tillhörande ritning, eller länk till Ikeas ritprogram, undanbedes. Klicka här för att se hur du sparar din Ikea-ritning som PDF.

Steg 2 – maila

Komplettera ritning/bilder med vilken lucka ni är intresserad av och annan info om hur ni önskar köket. Notera även de tillbehör ni vill ha med i offerten, så som täcksidor, passbitar, socklar, handtag, knoppar, inredning, spotskivor, belysning, bänkskivor, diskbänk, blandare och vitvaror.

Maila sedan allt tillsammans med kontaktuppgifter och adress till offert@jarfallakok.se

Steg 3 – offert

Vårt mål är att återkomma så snart som möjligt med en första offert. Om offerten ser intressant ut kan ni godkänna den för att reservera en plats i produktionen.

Till nya kök kontaktar sedan din säljare dig för att stämma av alla detaljerna i beställningen inför produktion. Oftast vid ett planeringsmöte på en vardag i vårt Showroom i Bromma eller via telefon/mail om ni inte bor i Stockholm.

BEFINTLIGA STOMMAR

Steg 1 – begär offert:

Ta helhetsbilder på ditt kök samt närbilder på hur stommarnas gångjärn, lådor och annan inredning ser ut. Gör sen en enklare sammanställning över storlekarna på skåpen med bredd och höjd i cm.

Steg 2 – maila

Komplettera dina bilder med vilken lucka ni är intresserad av och annan info om hur ni önskar köket. Notera även de tillbehör ni vill ha med i offerten, så som täcksidor, passbitar, socklar, handtag, knoppar, inredning, spotskivor, belysning, bänkskivor, diskbänk, blandare och vitvaror.

Maila sedan allt tillsammans med kontaktuppgifter och adress till offert@jarfallakok.se

Steg 3 – offert

Vårt mål är att återkomma så snart som möjligt med en första offert. Om offerten ser intressant ut kan ni godkänna den för att reservera en plats i produktionen. Därefter kontaktar vi dig för att boka in ett mätningstillfälle innan produktion. Efter uppmätningen uppdateras offerten med eventuella ändringar och tillägg. Om stommarna är från Ikea behövs ingen uppmätning utan vi bokar istället in ett möte i vårt showroom.