NYA STOMMAR
Vi rekommenderar stommar från IKEA.

Steg 1 – begär offert:

Vi behöver se en ritning som PDF för köket, både ovan- och framifrån, där antalet fronter visas. Kan önskat utseende inte ritas i Ikeas ritprogram, komplettera med en beskrivning. Enbart listor med mått utan tillhörande ritning, eller länk till Ikeas ritprogram, undanbedes. Klicka här för att se hur du sparar din Ikea-ritning som PDF.

Steg 2 – maila

Komplettera ritning/bilder med vilken lucka ni är intresserad av och annan info om hur ni önskar köket. Notera även de tillbehör ni vill ha med i offerten, så som täcksidor, passbitar, socklar, handtag, knoppar, inredning, spotskivor, belysning, bänkskivor, diskbänk, blandare och vitvaror.

Maila sedan allt tillsammans med kontaktuppgifter och adress till offert@jarfallakok.se

Steg 3 – offert

Vårt mål är att återkomma så snart som möjligt med en första offert. Om offerten ser intressant ut kan ni godkänna den för att reservera en plats i produktionen.

Till nya kök kontaktar sedan din säljare dig för att stämma av alla detaljerna i beställningen inför produktion.

BEFINTLIGA STOMMAR
Vi utför endast uppmätningar av fronter i Stockholmsområdet.

Steg 1 – begär offert:

Ta helhetsbilder på ditt kök samt närbilder på hur stommarnas gångjärn, lådor och annan inredning ser ut. Gör sen en enklare sammanställning över storlekarna på skåpen med bredd och höjd i cm.

Steg 2 – maila

Komplettera dina bilder med vilken lucka ni är intresserad av och annan info om hur ni önskar köket. Notera även de tillbehör ni vill ha med i offerten, så som täcksidor, passbitar, socklar, handtag, knoppar, inredning, spotskivor, belysning, bänkskivor, diskbänk, blandare och vitvaror.

Maila sedan allt tillsammans med kontaktuppgifter och adress till offert@jarfallakok.se

Steg 3 – offert

Vårt mål är att återkomma så snart som möjligt med en första offert. Om offerten ser intressant ut kan ni godkänna den för att reservera en plats i produktionen. Därefter kontaktar vi dig för att boka in ett uppmätningstillfälle innan produktion. Efter uppmätningen uppdateras offerten med eventuella ändringar och tillägg.