NYTT KÖK

Steg 1 – begär offert:

Vi behöver se en ritning för köket, både ovan- och framifrån, egna listor med endast mått undanbedes.

Steg 2 – maila

Komplettera ritning/bilder med vilken lucka ni är intresserad av och annan info om hur ni önskar köket. Notera även de tillbehör ni vill ha med i offerten, så som täcksidor, passbitar, socklar, handtag, knoppar, inredning, spotskivor, belysning, bänkskivor, diskbänk, blandare och vitvaror.

Maila sedan allt tillsammans med kontaktuppgifter och adress till info@jarfallakok.se

Steg 3 – offert

Vårt mål är att återkomma så snart som möjligt med en första offert. Om offerten ser intressant ut kan ni godkänna den för att reservera en plats i produktionen.

Till nya kök kontaktar sedan din säljare dig för att stämma av alla detaljerna i beställningen inför produktion. Oftast vid ett planeringsmöte på en vardag i vårt Showroom i Bromma eller via telefon/mail om ni inte bor i Stockholm.

BYTA LUCKOR

Steg 1 – begär offert:

Ta bilder på ditt kök och på hur stommarna ser ut invändigt med hål för gångjärn och hyllplan. Gör sen en enklare sammanställning över storlekarna på skåpen med bredd och höjd i cm.

Steg 2 – maila

Komplettera dina bilder med vilken lucka ni är intresserad av och annan info om hur ni önskar köket. Notera även de tillbehör ni vill ha med i offerten, så som täcksidor, passbitar, socklar, handtag, knoppar, inredning, spotskivor, belysning, bänkskivor, diskbänk, blandare och vitvaror.

Maila sedan allt tillsammans med kontaktuppgifter och adress till info@jarfallakok.se

Steg 3 – offert

Vårt mål är att återkomma så snart som möjligt med en första offert. Om offerten ser intressant ut kan ni godkänna den för att reservera en plats i produktionen. Därefter kontaktar vi dig för att boka in ett mätningstillfälle innan produktion. Efter uppmätningen uppdateras offerten med eventuella ändringar eller tillägg som tex montering.