shakerkök

Shakerkök

Hej visst skulle det var bra med ett par riktigt snygga fronter till ditt Shakerkök?

Det får ett gammalt och slitet kök att se helt nytt ut. Man behöver inte byta alla stommar och riva ut det gamla för att få ett Shakerkök.

Vi på Järfälla kök tycker att det är bra med ett par nya snygga fronter till ditt Shakerkök.

Det spara ni både tid och pengar på. Ni kontaktar oss så hjälper vi er att komma igång. Och det bästa är att våra snygga fronter till Ikea stommar kommer att passa direkt. Dvs att det är bara att byta ut dom gamla luckorna när vi levererat dom snabbt och enkelt.

Köp skåpstommar och lådor från IKEA så skräddarsyr vi resten!
Vi tillverkar och lackerar i valfri kulör från NCS-skalans originalfärger.
Ni kan få ert kök i allt från klassisk sekelskiftesstil, 50-tals funkis till moderna släta luckor med infästa handtag.

Gillar du ett avskalat, men ändå ombonat kök så kommer du älska shakerstilen. Enligt wikipedia är Shakers en särpräglad asketisk protestantisk frikyrkorörelse som ursprungligen uppstod i England under 1700-talet. Stilen är stilrent och avskalat

Super snygga fronter till ditt Shakerkök och till bra pris.

Järfälla kök tillverkar Snygga Köksluckor till Shakerkök  själva utan mellanhänder!

Det gör att vi kan pressa priserna och stort sett göra vilka designer som helst.

Hittar ni inte exakt det ni vill ha på IKEA ? Vii  kan skapa Snygga Köksluckor till Shakerkök i massa olika utförande och kulörer.

Järfällakök har arbetat med kök skapat snygga fronter till Shakerkök  i över 40 år och är inne på andra generationen i vårt  familjeföretag.

Vi följer alltid alla rekommendation och återvinner så mycket vi kan för att göra en så lite inverkan på miljön som möjligt och har avtal med en Sveriges ledande återvinnigsförtag.

Det tycker vi är en självklarhet när vi tillverkar snygga fronter till Ikea stommar .

Varmt välkomna till oss på Järfälla kök!

Det första shakerköket såg sitt ljus under 1920-talet

Vad menas med ett shakekök?

De vi idag kallar shakerkök är på många sätt inspirerade av den så kallade shaker-rörelsen som uppstod på 1700-talet i England. Kort kan man säga att de första köken såg sitt ljus under 1920-talet och man kan se tydliga drag av shakerdesign i funkisens enkla, minimalistiska och avskalade designspråk. Man förespråkade att det var viktigt med ordning och reda därtill att varje sak skulle ha sin bestämda och exakta plats i koket. Shakers grundstenar och filosofi grundar sig på tre begrepp som innefattar; ärlighet, funktion och enkelhet och något som än idag på många sätt kännetecknar ett riktigt bra shakerkök.

Vad utmärker ett shakerkök?

Karaktäristiskt och utmärkande för skåpen är luckorna som är byggda av en enkel ram med en infälld panel som linjerar med med själva stommen där luckan ligger infälld mellan denna rammen. Snyggt, modernt och går inte ur tiden.

AKTUELLT

Ibland kan vi vara svåra att nå per telefon då vi bemannar showroomet samtidigt. Kommer ni inte fram så maila oss gärna på info@jarfallakok.se

I dagsläget kan vi erbjuda leverans i Stockholm från v18-19 och i övriga Sverige från v19-20.

LÄS MER

OM OSS

Järfälla Kök är ett familjeföretag i andra generation med över 40 år i branschen. Vi har vår egen produktion som är belägen i Brunna norr om Stockholm. Varje beställning hos oss är unik och tillverkas specifikt för dig som kund.

Idag är vi 18 medarbetare som hjälper dig från beställning till leverans.