shakerkök

Shakerkök

Hej visst skulle det var bra med ett par riktigt snygga fronter till ditt Shakerkök?

Det får ett gammalt och slitet kök att se helt nytt ut. Man behöver inte byta alla stommar och riva ut det gamla för att få ett Shakerkök.

Vi på Järfälla kök tycker att det är bra med ett par nya snygga fronter till ditt Shakerkök.

Det spara ni både tid och pengar på. Ni kontaktar oss så hjälper vi er att komma igång. Och det bästa är att våra snygga fronter till Ikea stommar kommer att passa direkt. Dvs att det är bara att byta ut dom gamla luckorna när vi levererat dom snabbt och enkelt.

Köp skåpstommar och lådor från IKEA så skräddarsyr vi resten!
Vi tillverkar och lackerar i valfri kulör från NCS-skalans originalfärger.
Ni kan få ert kök i allt från klassisk sekelskiftesstil, 50-tals funkis till moderna släta luckor med infästa handtag.

Gillar du ett avskalat, men ändå ombonat kök så kommer du älska shakerstilen. Enligt wikipedia är Shakers en särpräglad asketisk protestantisk frikyrkorörelse som ursprungligen uppstod i England under 1700-talet. Stilen är stilrent och avskalat

Super snygga fronter till ditt Shakerkök och till bra pris.

Järfälla kök tillverkar Snygga Köksluckor till Shakerkök  själva utan mellanhänder!

Det gör att vi kan pressa priserna och stort sett göra vilka designer som helst.

Hittar ni inte exakt det ni vill ha på IKEA ? Vii  kan skapa Snygga Köksluckor till Shakerkök i massa olika utförande och kulörer.

Järfällakök har arbetat med kök skapat snygga fronter till Shakerkök  i över 40 år och är inne på andra generationen i vårt  familjeföretag.

Vi följer alltid alla rekommendation och återvinner så mycket vi kan för att göra en så lite inverkan på miljön som möjligt och har avtal med en Sveriges ledande återvinnigsförtag.

Det tycker vi är en självklarhet när vi tillverkar snygga fronter till Ikea stommar .

Varmt välkomna till oss på Järfälla kök!

Upptäck elegansen och funktionaliteten i våra Shakerkök

Tidlös skönhet möter modern design

På Järfälla Kök har vi förfinat konsten att skapa Shakerkök som kombinerar traditionell charm med modern funktionalitet. Våra Shakerkök är mer än bara en plats för matlagning; de är hjärtat i ditt hem, där design och praktisk användning sammanflätas för att skapa en inbjudande och varm miljö.

Handtillverkad kvalitet och hantverksskicklighet

Våra Shakerkök kännetecknas av deras klassiska, minimalistiska design och högkvalitativa hantverk. Varje kök är handtillverkat av våra skickliga hantverkare, vilket garanterar en oöverträffad kvalitet och uppmärksamhet på detaljer. De släta, enkla linjerna och det robusta träet i våra Shakerkök skapar en tidlös estetik som passar i alla hem.

Anpassat för ditt hem

Vi förstår att varje hem och varje familj är unik. Därför erbjuder vi fullständig anpassning av våra Shakerkök för att möta dina specifika behov och stilpreferenser. Vare sig du föredrar en traditionell känsla eller en mer modern twist, kan vi designa och tillverka ett kök som speglar din personliga stil och förbättrar din livsmiljö.

Funktion och form i harmoni

Våra Shakerkök kombinerar skönhet med funktionalitet. Genomtänkta förvaringslösningar och innovativa designelement säkerställer att varje kök är lika praktiskt som det är estetiskt tilltalande. Från rymliga skåp och lådor till specialanpassade arbetsytor, varje aspekt av köket är utformad för att göra ditt dagliga liv enklare och mer njutbart.

Hållbart och miljövänligt

Vi är engagerade i hållbarhet och använder endast de bästa, miljövänliga materialen i våra Shakerkök. Vårt åtagande att skapa hållbara och hållbara kök innebär att du kan njuta av ditt nya kök med vetskapen att det är snällt mot miljön.

Boka en Konsultation Idag

Är du redo att förvandla ditt kök med tidlös elegans och modern funktionalitet? Kontakta oss på info@jarfallakok.se eller ring 08-583 577 16 för en konsultation och börja resan mot ditt drömkök idag.

Det första shakerköket såg sitt ljus under 1920-talet

Vad menas med ett shakekök?

De vi idag kallar shakerkök är på många sätt inspirerade av den så kallade shaker-rörelsen som uppstod på 1700-talet i England. Kort kan man säga att de första köken såg sitt ljus under 1920-talet och man kan se tydliga drag av shakerdesign i funkisens enkla, minimalistiska och avskalade designspråk. Man förespråkade att det var viktigt med ordning och reda därtill att varje sak skulle ha sin bestämda och exakta plats i koket. Shakers grundstenar och filosofi grundar sig på tre begrepp som innefattar; ärlighet, funktion och enkelhet och något som än idag på många sätt kännetecknar ett riktigt bra shakerkök.

Vad är ett shakerkök?

Ett Shakerkök är en köksdesign som inspirerats av estetiken och principerna hos Shakers, en religiös grupp som var känd för sin enkla livsstil och fokus på funktionalitet och hållbarhet. Denna köksstil kännetecknas av sin minimalistiska och tidlösa design, vilket gör den populär även i moderna hem.

Shakerkök har blivit populära för dem som uppskattar en balans mellan enkelhet, kvalitet och funktionalitet i sitt köksutrymme. Deras design är inte bara estetiskt tilltalande utan också praktisk och hållbar, vilket gör dem till ett utmärkt val för många hushåll.

Vad utmärker ett shakerkök?

Karaktäristiskt och utmärkande för skåpen är luckorna som är byggda av en enkel ram med en infälld panel som linjerar med med själva stommen där luckan ligger infälld mellan denna rammen. Snyggt, modernt och går inte ur tiden.

Vad kostar Shakerkök?

När det kommer till att investera i ett Shakerkök är det viktigt att förstå att kostnaderna kan variera stort. Dessa kök, som är kända för sin tidlösa design och högkvalitativa material, tenderar att vara en större investering jämfört med standardkök. Det som framför allt påverkar priset på ett Shakerkök storlek och omfattningen av själva köket. Traditionellt sett är Shakerkök tillverkade av massivt trä såsom ek eller körsbär, vilka är material i den dyrare prisklassen.

Dessutom spelar anpassning en stor roll i kostnaden. Ett skräddarsytt Shakerkök, designat för att passa specifika dimensioner och personliga preferenser gör att priset ökar. Detta beror på att extra arbete och skicklighet krävs för att tillverka och installera skåp och inredning som är unika för varje kök.

En annan faktor är omfattningen av projektet. Ett helt köksombyggnad med nya skåp, bänkskivor och inredning kommer naturligtvis att kosta mer än att bara uppdatera vissa delar av köket med Shakerstil.

Trots den potentiellt högre kostnaden väljer många Shakerkök för dess hållbarhet och tidlösa estetik. Dessa kök är designade för att hålla över tid, både i termer av stil och fysisk hållbarhet, vilket kan göra dem till en lönsam långsiktig investering för ditt hem.

AKTUELLT

AKTUELLT

Ibland kan vi vara svåra att nå per telefon då vi bemannar showroomet samtidigt. Kommer ni inte fram så maila oss gärna på info@jarfallakok.se

I dagsläget kan vi erbjuda leverans i Stockholm från vecka 14-15. I övriga Sverige från vecka 15-16.

LÄS MER

OM OSS

OM OSS

Järfälla Kök är ett familjeföretag i andra generation med över 40 år i branschen. Vi har vår egen produktion som är belägen i Brunna norr om Stockholm. Varje beställning hos oss är unik och tillverkas specifikt för dig som kund.

Idag är vi 18 medarbetare som hjälper dig från beställning till leverans.