BEHÖVER NI HANTVERKARE?

 

För våra Stockholmskunder erbjuder vi ett tryggt och kvalitativt genomförande av er renovering oavsett om ni ska byta några luckor eller planerar en omfattande renovering.

Våra erfarna snickare samordnar arbetet på plats och sköter planering med övriga hantverkare för ett smidigt genomförande. Kommunikation, yrkesstolthet och hög kompetens garanterar ett smidigt genomförande av stora som små arbeten i ert hem.

 

Varför ska ni välja Järfälla Kök Byggservice?

• Vi är specialister på att bygga kök och har lång erfarenhet av inredningssnickeri.
• Vi har tät kontakt med vår produktion och er köksdesigner för att säkerställa en kvalitativ och bekymmersfri renovering.
• Vi samarbetar endast med utvalda och beprövade firmor inom EL, VVS, plattsättning, måleri, plattsättning och mer avancerade golvarbeten.
• Snickaren projektleder arbetet på plats i ert hem för en nära dialog i alla steg.
• Vi garanterar trygghet, kompetens och en lika familjär service som varumärket Järfälla Kök alltid har inneburit.

Tveka inte att höra av er för att få en förkalkyl på vad ert kök skulle kosta att få monterat av oss. Vi räknar snabbt fram ett förslag på rivning av ert befintliga kök samt en komplett montering. Därefter går vi vidare mot en komplett lösning för er renovering.

 

Hur går det till?

Skicka ett e-mail till byggservice@jarfallakok.se där ni bifogar din köksritning. Komplettera gärna er förfrågan med eventuella kommentarer eller frågor som ni har.

 

Mikael, Fredrik, Håkan, Göran och Maximus ser fram emot er renovering.