Måttbeställda köksluckor Ikea

Måttbeställda köksluckor Ikea

Hej vi på Järfälla kök tillverka måttbeställda köksluckor Ikea på beställning.

Hittar ni inte den typen av köksluckor ni tänkt er till ert kök kan det var en bra ide att ta kontakt med oss.

Kolla på den här sidan hur det går till att få en offert.

Järfälla kök tillverkar måttbeställda köksluckor Ikea direkt själva utan mellanhänder! Det gör att vi kan pressa priserna och stort sett göra vilka designer som helst.

Hittar ni inte exakt det ni vill ha på IKEA ? vi  kan skapa Snygga Köksluckor till Ikeastommar  i massa olika utförande och kulörer.

Oavsett om ni vill ha retro eller modernt . Järfälla kök har arbetat med kök skapat måttbeställda köksluckor Ikea  i över 40 år och är inne på andra generationen i vårt f familjeföretag.

Köp måttbeställda köksluckor Ikea av oss

Vi vet att ni kommer var nöjda när ni köper måttbeställda köksluckor Ikea av oss på Järfälla kök.

Oavsett om ni vill ha ett kök går i en stilren, modern design eller en traditionell och lantlig prägel, så kommer vi se till att ni blir nöjda med våra måttbeställda köksluckor Ikea.

Dessutom är hålen anpassade att passa IKEAs gångjärn och lådsystem. Alla måttbeställda köksluckor Ikea är lika enkla att montera själva som IKEAs luckor.

Vi till verkar alla luckor själva och målar dom med den färger av högsta kvalitet för en lång och fin hållbarhet.

Så tveka inte utan kontakta oss redan idag när ni söker måttbeställda köksluckor Ikea

Vår trevliga medarbetar  kommer att ta väl hand om er och se till att ni får exakt det ni vill ha. Och vi har många olika alternativ och typer belägg och kulörer till era måttbeställda köksluckor Ikea

Varmt välkomna till oss på Järfälla kök!

AKTUELLT

Besök vårt showroom i Bromma virtuellt här! 

OM OSS

Järfälla Kök är ett familjeföretag i andra generation med över 40 år i branschen. Varje beställning hos oss är unik och tillverkas specifikt för varje kund. Vi har vår egen produktion som är belägen i Kungsängen norr om Stockholm. Vi är 13 stycken medarbetare som hjälper dig från beställning till leverans.