Snygga köksluckor

Snygga köksluckor

Vi har Snygga köksluckor till erat gamla eller nya kök.

Det vill säga  om man inte vill ha nya stommar kan vi skapa Snygga köksluckor till vilka stommar som helst det.

Järfällakök har arbetat med kök och Snygga köksluckor i över 40 år och är inne på andra generationen i vårt  familjeföretag.

Varje beställning hos oss är unik och tillverkas specifikt för varje kund. Vi har vår egen produktion som är belägen i Kungsängen norr om Stockholm.

Vi är just nu 13 medarbetare som hjälper dig från beställning till leverans. Vi är och kommer alltid vara noggranna och aldrig tumma på kvalitet.

Järfälla kök vill att våra Snygga köksluckor ska hålla länga därför väljer vi bara material av högsta kvalitet och vi använder oss alltid av den bästa tekniken för att kunna måla Snygga köksluckor med så lite material spill som möjligt det är både bra för ekonomi och Miljön.

Vi följer alltid alla rekommendation och återvinner så mycket vi kan för att göra en så lite inverkan på miljön som möjligt och har avtal med en Sveriges ledande återvinnigs förtag.

Det tycker vi är en självklarhet när vi tillverkar Snygga köksluckor.

 Nya Snygga köksluckor till ert kök.

Att hitta Snygga köksluckor till ert kök kan vara lite knepigt. Vi vill gärna att ni jämför oss med andra för vi vet att våra Snygga köksluckor är av toppkvalitet och kommer hålla längre än många andras.

Vi kan göra Snygga köksluckor  till i stort sett alla typer av stommar.Besök vårt showroom i Bromma virtuellt här!

Funderar ni på att bygga ett nytt kök och vill sätta en personlig prägel?

Köp skåpstommar och lådor från IKEA så skräddarsyr vi resten!
Vi tillverkar och lackerar i valfri kulör från NCS-skalans originalfärger.
Ni kan få ert kök i allt från klassisk sekelskiftesstil, 50-tals funkis till moderna släta luckor med infästa handtag.

Varmt välkomna till oss på Järfälla kök!

AKTUELLT

Besök vårt showroom i Bromma virtuellt här! 

OM OSS

Järfälla Kök är ett familjeföretag i andra generation med över 40 år i branschen. Varje beställning hos oss är unik och tillverkas specifikt för varje kund. Vi har vår egen produktion som är belägen i Kungsängen norr om Stockholm. Vi är 13 stycken medarbetare som hjälper dig från beställning till leverans.