luckor till Ikea faktum

Luckor till Ikea faktum

Söker ni efter luckor till Ikea faktum?

Vill ni ha dom i en annan kulör som erbjuds på Ikea? Här på Järfälla kök tillverkar luckor till Ikea faktum på beställning i många olika utförande och många olika kulörer, (Vi lackar med NCS originalfärger, ca 2000 ST kulörer.)

Hittar ni inte den typen av köksluckor på Ikea som ni vill ha ert kök kan det var en bra ide att ta kontakt med oss.

Oavsett om ni vill ha ett kök går i en stilren, modern design eller en traditionell och lantlig prägel, så kommer vi se till att ni blir nöjda med våra luckor till Ikea faktum. Dessutom är hålen anpassade att passa IKEAs gångjärn och lådsystem.

Alla luckor till Ikea faktum är lika enkla att montera själva som IKEAs luckor. Vi till verkar alla luckor själva och målar dom med den färger av högsta kvalitet för en lång och fin hållbarhet.

Kolla på den här sidan hur det går till att få en offert.

Järfälla kök luckor till Ikea faktum direkt själva utan mellanhänder!

Det gör att vi kan pressa priserna och stort sett göra vilka designer som helst. Oavsett om ni vill ha retro eller modernt.

vi på Järfälla kök har arbetat med kök skapat måttbeställda köksluckor  i över 40 år och är inne på andra generationen i vårt f familjeföretag.

Luckor till Ikea faktum av topp kvalitet

Vi vet att ni kommer var nöjda när ni köper luckor till Ikea faktum av oss på Järfälla kök. För att vi tummar aldrig på kvalitet eller material.

Järfälla kök vill att ni ska känna en trygghet och att ni kan rekommendera oss för vänner kollegor och familj. Och tack vare att vi alltid leverera 100% så får vi in många nya kunder på just rekommendation.

Varmt välkomna till oss på Järfälla kök!

AKTUELLT

AKTUELLT

Ibland kan vi vara svåra att nå per telefon då vi bemannar showroomet samtidigt. Kommer ni inte fram så maila oss gärna på info@jarfallakok.se

I dagsläget kan vi erbjuda leverans i Stockholm från vecka 38, därefter från vecka 39. I övriga Sverige från vecka 39-40.

LÄS MER

OM OSS

OM OSS

Järfälla Kök är ett familjeföretag i andra generation med över 40 år i branschen. Vi har vår egen produktion som är belägen i Brunna norr om Stockholm. Varje beställning hos oss är unik och tillverkas specifikt för dig som kund.

Idag är vi 18 medarbetare som hjälper dig från beställning till leverans.