NYA STOMMAR
Vi rekommenderar stommar från IKEA.

Steg 1 – begär offert:

Vi behöver er ritning som PDF, både ovan- och framifrån, där antalet fronter visas. Enbart listor med mått utan tillhörande ritning, eller länk till Ikeas ritprogram, undanbedes. Klicka här för att se hur du sparar din Ikea-ritning som PDF.

Steg 2 – maila

Komplettera ritning med vilken stil samt lucka ni är intresserad av. Notera även namnen på de tillbehör ni vill ha med i offerten, så som beslag, belysning, bänkskivor, diskbänk, blandare och vitvaror. Maila in din information ihop med er leveransadress & telefonnummer till offert@jarfallakok.se.

Steg 3 – offert

Vårt mål är att återkomma så snart som möjligt med en första offert. Om offerten ser intressant ut kan ni godkänna den för att reservera en plats i produktionen & boka en leveransvecka. Avstämning bokas därefter in med er för att sätta detaljerna och gå igenom eventuella ändringar gällande er beställning.

BEFINTLIGA STOMMAR
Vi utför endast uppmätningar av fronter i Stockholmsområdet.

Steg 1 – begär offert:

Ta helhetsbilder på ditt kök samt närbilder på hur stommarnas gångjärn, lådor och annan inredning ser ut. Gör sen en enklare sammanställning över storlekarna på skåpen med bredd och höjd i cm.

Steg 2 – maila

Komplettera dina bilder med vilken lucka ni är intresserad av. Notera även de tillbehör ni vill ha med i offerten, så som beslag, nya lådor, belysning, bänkskivor, diskbänk, blandare och vitvaror. Maila in din information ihop med leveransadress & telefonnummer till offert@jarfallakok.se.

Steg 3 – offert

Vårt mål är att återkomma så snart som möjligt med en första offert. Om offerten ser intressant ut kan ni godkänna den för att reservera en plats i produktionen & boka en leveransvecka. Därefter kontaktar vi dig för att boka in ett uppmätningstillfälle innan produktionsstart. Efter uppmätningen uppdateras ordern med eventuella ändringar och tillägg.