snygga fronter till Ikea stommar

Snygga fronter till Ikea stommar

Visst skulle det var bra med ett par riktigt snygga fronter till Ikea stommar?

Det får ett gammalt och slitet kök att se helt nytt ut. Man behöver inte byta alla stommar och riva ut det gamla.

Vi på Järfälla kök tycker att det är bra med ett par nya snygga fronter till Ikea stommar. Det spara ni både tid och pengar på.

Ni kontaktar oss så hjälper vi er att komma igång. Och det bästa är att våra snygga fronter till Ikea stommar kommer att passa direkt. Dvs att det är bara att byta ut dom gamla luckorna när vi levererat dom snabbt och enkelt.

Hittar ni inte exakt det ni vill ha på IKEA ? vi  kan skapa Snygga Köksluckor till Ikea stommar  i massa olika utförande och kulörer. Oavsett om ni vill ha retro eller modernt .

Super snygga fronter till Ikea stommar till bra pris.

Järfälla kök tillverkar Snygga Köksluckor till Ikea stommar  direkt själva utan mellanhänder! Det gör att vi kan pressa priserna och stort sett göra vilka designer som helst.

Vi på Järfälla kök har arbetat med kök skapat snygga fronter till Ikea stommar  i över 40 år och är inne på andra generationen i vårt f familjeföretag.

Vi följer alltid alla rekommendation och återvinner så mycket vi kan för att göra en så lite inverkan på miljön som möjligt och har avtal med en Sveriges ledande återvinnigs förtag.

Det tycker vi är en självklarhet när vi tillverkar snygga fronter till Ikea stommar .

Köp skåpstommar och lådor från IKEA så skräddarsyr vi resten!
Vi tillverkar och lackerar i valfri kulör från NCS-skalans originalfärger.
Ni kan få ert kök i allt från klassisk sekelskiftesstil, 50-tals funkis till moderna släta luckor med infästa handtag.

AKTUELLT

Besök vårt showroom i Bromma virtuellt här! 

OM OSS

Järfälla Kök är ett familjeföretag i andra generation med över 40 år i branschen. Varje beställning hos oss är unik och tillverkas specifikt för varje kund. Vi har vår egen produktion som är belägen i Kungsängen norr om Stockholm. Vi är 13 stycken medarbetare som hjälper dig från beställning till leverans.