fronter till Ikea skåp

Fronter till Ikea skåp

Hej visst skulle det var bra med ett par riktigt  fronter till Ikea skåp?

Det får ett gammalt och slitet kök att se helt nytt ut.

Man behöver inte byta alla stommar och riva ut det gamla. Vi på Järfälla kök tycker att det är bra med ett par nya fronter till Ikea skåp.

Det spara ni både tid och pengar på.

Ni kontaktar oss så hjälper vi er att komma igång och det bästa är att våra fronter till Ikea skåp kommer att passa direkt. Dvs att det är bara att byta ut dom gamla luckorna mot de nya när vi levererat snabbt och enkelt.

Köp skåpstommar och lådor från IKEA så skräddarsyr vi resten!
Vi tillverkar och lackerar i valfri kulör från NCS-skalans originalfärger.
Ni kan få ert kök i allt från klassisk sekelskiftesstil, 50-tals funkis till moderna släta luckor med infästa handtag.

Fronter till Ikea skåp till bra pris

Det gör att vi kan pressa priserna och göra i stort sett göra vilken design som helst.

Hittar ni inte exakt det ni vill ha på IKEA? Vi  kan skapa Fronter till Ikea skåp  i massa olika utförande och kulörer. Helt efter era önskemål, avsett om ni vill ha retro eller modernt utssende.

Vi på Järfälla kök har arbetat med kök och skapat fronter till Ikea skåp shakerkök i över 40 år och är idag inne på andra generationen i vårt familjeföretag.

Vi följer alltid alla rekommendation och återvinner så mycket vi kan för att göra en så lite inverkan på miljön som möjligt. Vi har även avtal med en av Sveriges ledande återvinningsföretag. Det tycker vi är en självklarhet när vi tillverkar fronter till Ikea skåp .

Varmt välkomna till oss på Järfälla kök!

NYHET!

KÖKSPLANERING 

Nu tar vi vårt koncept med fronter till IKEA-stommar till nästa nivå.
Vi hjälper er från första ritning till leverans.

AKTUELLT

AKTUELLT

Ibland kan vi vara svåra att nå per telefon då vi bemannar showroomet samtidigt. Kommer ni inte fram så maila oss gärna på info@jarfallakok.se

I dagsläget kan vi erbjuda leverans i Stockholm från vecka 28, därefter från vecka 33. I övriga Sverige från vecka 35-36.

LÄS MER

OM OSS

OM OSS

Järfälla Kök är ett familjeföretag i andra generation med över 40 år i branschen. Vi har vår egen produktion som är belägen i Brunna norr om Stockholm. Varje beställning hos oss är unik och tillverkas specifikt för dig som kund.

Idag är vi 18 medarbetare som hjälper dig från beställning till leverans.